Mini disco

DEČIJI RODJENDANI – DISKOTEKA ZA NAJMLADJE

Kompletno organizujemo dečije rodjendane uz konobare, animatore, muziku i karaoke za decu od 6 do 15 godina.

rodjendanAko su vaša deca „prerasla“ klasične igraonice i rodjendaonice, Bulevar klub je pravo mesto za vas. Ova mini-diskoteka pružiće im sasvim novi doživljaj proslave rodjendana ― žurke.
Zasebne prostorija velike sale daju mogućnost fizičkog odvajanja roditelja od dece i buke.
Deca se zabavljaju uz muziku, DJ-a i animatora koji će im organizovati igrice prema dogovoru ili svoj program. Neke od tih igara su: muzičke stolice, limbo dance, kvizovi…

Osim toga postoji mogućnost dovođenja klovnova, mađioničara ili vaših animatora kao i organizacija karaoka. Karaoke, DJ, šanker i obezbedjenje je uračunato u cenu prostora, dok se animator uzima dodatno po želji i potrebi. U cenu je uračunato i fotografisanje dece. Na kraju žurke dobijate CD sa narezanim fotografijama (digitalni format). Ovakve proslave najčešće traju 2 i po sata, pod uslovom da se završe do 22.30h.

Napomena: prostor nije za decu mlađu od 6 godina zato sto nije klasična igraonica.

Reč animatora

Poštovani roditelji i deco,
Moje ime je Jelena i ja sam animator Bulevar kluba.
Kroz ovaj tekst ću vas upoznati sa programom koji je predviđen za rođendane u našem klubu.
Ukoliko se odlučite da slavite rođendan kod nas, mi vam možemo garantovati da ce vaše želje biti ispoštovane u skladu sa našim mogućnostima, ali vam možemo ponuditi i naše predloge koji podrazumevaju igrice prilagođene uzrastu vaših najmlađih! To su sledeće igre: kvizovi razlicitih sadržaja, za zagrevanje, zatim sledi ono što je posebno interesantno za školarce izbor za najmanekena uz prisustvo žirija, a pošto se društvo opusti i razigra, tu je i ispunjavanje muzickih želja(veliki izbor domaćih i stranih hitova), ples uz izabranu muziku i izabrane koreografije, karaoke(oprobavanje glasovnih mogućnosti), pantomime, limbo dens i mnoge druge pokretne igre, pevanje rođendanskih pesmica uz tortu koja je po našoj preporuci uglavnom sat vremena pred kraj rođendana. Ceo rođendan biva zabeležen fotografijama našeg fotografa, a cd sa slikama dobijate kao poklon od nas kako bi vam vaša rođendanska žurka u našem klubu ostala u sećanju.

Bulevar Klub
064/474-333-1

Comments are closed